InVorm: dieet- & sportvoedingsadviezen

InVorm: praktijk voor dieet- & sportvoedingsadviezen

Bureau Invorm werkt vanuit 5 locaties in onze regio en heeft in de afgelopen jaren verschillende workshops verzorgd voor zowel ouders als voor spelers & speelsters van BAR (Basketball Academy Rotterdam). Dat voeding bij (top)sport een essentieel onderdeel is van het totaal, behoeft geen nadere toelichting.

Diëtiste Sandra Buijing van bureau Invorm kon daarom rekenen op veel belangstelling van de ouders tijdens de workshops in het Topsportcentrum te Rotterdam mede omdat een aantal ouders met vragen rondliepen betreffende de voeding rondom trainingen & wedstrijden. De spelers werd gevraagd om foto’s te maken van hun dagelijkse ontbijt, lunch & diner. Deze foto’s werden dan o.a. gebruikt als basis voor een goed gesprek c.q. discussie over wat een (top)sporter nu juist wel en/of juist niet moet eten en drinken.

Op vrijdag 6 maart j.l., vlak voor de uitbraak van Covid-19, heeft Sandra Buijing haar laatste workshop in het  Topsportcentrum te Rotterdam gegeven.  Ruim 40 ouders vulden de Rebound lounge en volgden aandachtig de Powerpoint presentatie. Tevens werden zij in de gelegenheid gesteld relevante vragen te stellen.

Ook in het komende seizoen zijn er weer plannen om bureau Invorm te betrekken bij onze Basketball Academy. Mocht u echter als ouder al eerder meer info en/of advies willen, dan kunt u altijd een beroep doen op één van de diëtistes van bureau Invorm, want ook individuele begeleiding behoort tot de mogelijkheden.  U kunt ook inloggen op de de internet site van Invorm om meer informatie te vergaren, die voor u of uw zoon/dochter van belang is. Het internetadres is :                              invorm.net

 

BAR logo