Zeljko Maric

  • PositionTrainer
  • Current TeamBAR

Hallo allemaal,

Mijn naam is Zeljko Maric. Ik ben 46 jaar en geboren in Kroatië. Voordat ik naar Nederland kwam, heb ik alleen op pleintjes basketbal gespeeld. Op mijn 17e kwam ik naar Nederland waar ik snel lid werd van basketbalvereniging Lakers. Hier heb ik 3 jaar lang gespeeld. Daarna heb ik 4 jaar lang voor een Kroatische vereniging uit Rotterdam gespeeld. In 1997 heb ik een overstap gemaakt naar Grasshoppers uit Katwijk. Daar heb ik een jaartje gespeeld. Na een jaar kwam ik weer terug naar Rotterdam basketbal en hier heb ik 2 jaar lang met plezier gespeeld.

Nadat ik gestopt was met basketballen, ben ik al die jaren wedstrijden blijven kijken om mijzelf verder te ontwikkelen op het gebied van basketbal. In 2011 heb ik bij Rotterdam basketbal jongens onder 20-2 gecoacht. Dit heb ik een jaartje gedaan. Door omstandigheden moest ik stoppen met coachen.

Sinds vorig jaar ben ik in contact gekomen met Paul Silvester om weer actief te worden op gebied van coachen. Ik doe voornamelijk individuele trainingen met de jongens & meiden van Basketbal Academy Rotterdam.

 

Groet,

Zeljko