Samenwerking Lootschool Thorbecke Topsport.

LOOTSCHOOL Thorbecke Topsport | Foto Paul Silvester
LOOTSCHOOL Thorbecke Topsport | Foto Paul Silvester

Tussen Thorbecke Topsport Lootschool en Basketball Academy Rotterdam bestaat een jarenlange intensieve samenwerking, die veelal resulteert in gunstige facilitaire voorzieningen voor de topsporter o.a. met het verkrijgen van de belofte-status van NOC*NSF.

Deze belofte-status wordt jaarlijks aangevraagd door Basketball Academy Rotterdam bij de Nederlandse Basketball Bond. Op hun beurt speelt de NBB deze aanvraag door naar de NOC* NSF.

Wanneer de sporter voldoet aan alle gestelde eisen, dan zal door de NOC * NSF de belofte-status toegekend worden. Hierdoor kan LOOTschool Thorbecke Topsport o.a. bewerkstelligen, dat er basketballtrainingen gegeven kunnen worden tijdens de reguliere schooltijden. Dit seizoen wordt er op dinsdag- & op donderdagochtend van 9.30 uur tot 11.00 uur basketballtraining gegeven door docent LO & BAR trainer/coach Aleksandar Lukic .

Alexander Lukic
Aleksandar Lukic | Luka de Kruijf Photography

Thorbecke Voortgezet Onderwijs Rotterdam

Thorbecke Voortgezet Onderwijs is een school waar de ontwikkeling van je sporttalent goed gecombineerd kan worden met het behalen van een diploma.

We begrijpen dat je wilt winnen, dat je de beste wilt worden. En we begrijpen dat je daar alles voor wilt doen. Wij vinden het heel belangrijk dat je ook een schooldiploma haalt. We zijn trots op jouw winnaarsmentaliteit, op jouw wil om uit te blinken. Die instelling komt bij Thorbecke goed van pas, want als je topsporter bent, wordt je schoolrooster zo goed mogelijk op je trainingen afgestemd waardoor je sport en school optimaal kunt combineren. De topsportstudiebegeleiders  houden je schoolprestaties in de gaten en zorgen er samen met jou voor dat je geen lesstof mist, ook al volg je misschien niet alle lessen. Thorbecke Voortgezet Onderwijs is de grootste Topsporttalentschool van Nederland. Al 25 jaar begeleiden we topsporters. Robin van Persie, Youri van Gelder, Inge de Bruijn, allemaal haalden ze bij Thorbecke Voortgezet Onderwijs hun diploma. En jij?

Bekijk www.stichtingloot.nl/scholen/thorbecke-voortgezet-onderwijs voor verder info omtrent de Loot status van Thorbecke.

BAR logo