Finale selectie Talent Herkennings Dagen onder voorbehoud op zo. 13 sept.

Door het Covid-19 zijn van het afgelopen seizoen 2019- 2020 drie van de Talent Herkenning Dagen komen te vervallen. Omdat volgens verwachting per 1 september contactsporten weer mogen plaatsvinden, hebben wij besloten om, onder voorbehoud van toestemming van het RIVM & het Ministerie, op zondag 13 september de finale selectie te laten plaatsvinden van 10.00 – 12.00 uur Mannen 12.00 – 14.00 uur Vrouwen

LET WEL :

Deze Talent Herkenning Dag is alleen voor genodigde spelers & speelsters, die het afgelopen seizoen reeds hebben deelgenomen aan eerder gehouden THD. Ben je op deze THD door de BAR coaches geselecteerd om door te gaan en ben je nog steeds erop gefocust om het aanstaande seizoen voor de BAR uit te mogen komen, dan ben jij op zondag 13 september van harte welkom in het TOPSPORTCENTRUM te Rotterdam.

MannenAanvang 10:00Aanwezig 9.30 – 9.45
VrouwenAanvang 12.00Aanwezig 11.30 – 11.45

Bij definitieve selectie verwachten wij van je, dat je naast de trainingen bij je eigen vereniging, tevens alle BAR trainingen bijwoont..

BAR trainingsdagen komend seizoen (onder voorbehoud) zijn:

Vanwege het Covid-19 zijn we dit jaar genoodzaakt bij de selectieprocedure een andere werkwijze toe te passen. Op zondag 13 september zullen de nieuwe geselecteerde spelers & speelsters voor het seizoen 2020-2021 door de BAR trainer/coaches worden ingelicht.

Vanzelfsprekend kunnen spelers & speelsters na afloop te allen tijde vragen stellen en eventuele toelichting vragen aan onze trainers/coaches. Wij wensen jou alvast een fijne & succesvolle selectiedag toe.


Foto: ©Luka de Kruijf Photograpy